Minden szülő azt akarja, hogy gyermeke boldoguljon az életben!


 

 

 

Mit tehet Ön ezért?

Mutassa ki szeretetét, sokat beszélgessenek,
rendszeresen meséljen,
és olyan iskolát válasszon számára,
mely alkotó, sikeres
életre készíti fel.
Ebben a választásban szeretnénk segíteni Önt.

 

 

Mi azt vállaljuk, hogy

szeretetteljes légkörben

felkészítjük gyermekét arra,

hogy küzdeni tudjon

egészségéért és a sikerért!

 

Munkánk eredményességét segítik sikeres EU-s pályázataink, melyek nyomán 2009. szeptemberére kívül-belül megújult az iskolánk. A több mint 80 millió forintból új homlokzatot kaptunk, modern vizesblokkok és nyílászárók kerültek beépítésre. Iskolánk 9 tanterme interaktív táblával van felszerelve, kialakíthattuk a 2. számítástechnika termünket is. Valamennyi tantárgy tanításába bevonjuk a modern technikát és korszerű tanítási módszereket alkalmazunk.

 

Miben különbözünk más iskoláktól?


• Tanítványaink –táncpedagógusok irányításával – néptáncot, társastáncot és illemtant is tanulnak

 

• Nem a készségtárgyakat, hanem az írást, az olvasást és a matematikát tanítjuk emelt óraszámban, mert ez az alapja a tudásnak, az élethosszig tartó tanulásnak.

 

• Már az elsősök is tanulhatnak német és/vagy angol nyelvet (de nem kötelező!) és informatikát, mert ez ma már elengedhetetlen a sikeres továbbtanuláshoz, a versenyképes munkavállaláshoz.

 

• Alsós tanítványaink is szaktanártól tanulják a testnevelést. A sokoldalú, és az életkori sajátosságoknak megfelelő sport az egészséges szervezet mellett a küzdőszellemet is fejleszti.

 

• A legügyesebbeket eljuttatjuk az országos versenyekre. Sporteredményeink nyomán a megye legjobbjai között tartják számon tanítványainkat és iskolánkat.

 

Egykori tanítványaink erősítik a Haladást és az MTK futballcsapatát. Bazsó Bianka súlyemelő, Pálfalvi Szilvia aerobik versenyző, Maxim Dóra úszó, Rózsa Dániel futballista, Faludiné Lovas Henriette és Zsámboki Marcell versenytáncosok és Németh Zsolt dobóatléta olimpikon és még sok neves sportoló kezdte nálunk sportpályafutását.

 

• Felfedezzük, fejlesztjük a tehetséget, a rajz, a néptánc, a társastánc, az anyanyelvi, a matematika és egyéb szakkörökkel, versenyekkel.

 

• Vállalkozói ismereteket tanítunk, vállalkozáskész magatartásra készítünk fel már az alsóban is, mert azt akarjuk, hogy valamennyi tanítványunk boldoguljon az életben!

 

• Valamennyi ingyenes tankönyvre jogosult elsős nálunk új könyvből tanulhat!

 

Gondolt már arra…


… hogy gyermeke mivel keresi majd meg a kenyerét? Focival? Énekléssel? Kétkezi vagy tudományos munkával? Tűzoltó lesz, vagy katona…? ;)) Bárhogy is alakuljon, az írásra, olvasásra, számolásra mindig szüksége lesz és nagy valószínűséggel arra is, hogy eligazodjék a vállalkozások világában… mi időt adunk arra, hogy kibontakozzék a tehetsége, nálunk nem kell túl korán elköteleznie magát!

 

Ugye Önnek is az a legfontosabb, hogy

- egészséges legyen,
- a mindennapi életben jól tudja használni megszerzett tudását, és így számára kedves, biztos munkahelyet találjon, és hogy
- boldog családban éljen?

 

Mindannyian felelősek vagyunk gyermekeink sorsának alakulásáért, és arra neveljük Őket, hogy saját maguk tehetik ezért a legtöbbet! Miért választana véglegesen 6-7 éves korban pl. a matematika, a művészetek, a nyelvi tagozat vagy egy adott sportág közül? Mi lehetőséget adunk arra, hogy mindenben kipróbálja magát, s ráér akkor dönteni, ha elérkezett az ideje, sőt! Nálunk a nyelvi tagozatosok is járhatnak emelt szintű testnevelésre!

 

• Vajon mi szolgálja majd leginkább a tehetségét?

- A nyelvi tagozat?
- Az emelt szintű testnevelés?
- A vállalkozói képzés?
- Az informatikai program?
- A művészeti szakirány, vagy a turisztikai csoport?

 

Nálunk tetszés szerinti kombinációban választhat mindebből, de népszerű még „a siker kulcsa” program, a Kismenedzser projekt, a vívás, a társastánc, a néptánc, a sportkör, és a többi tehetséggondozó szakkör is.

 

A Napközisek délután teljes mértékben megtanulják és megírják a másnapi leckét, de kirándulásra, városismereti túrára, mozira, színházra, internetre és szaladgálásra is jut idő. Valamennyi alsós osztály külön napközis csoportot alkot.

 

Kérésre ebéd előtt vagy ebéd után is haza lehet menni. A tanítók korai ügyeletet 6.45-től, felügyelet 16.30-ig biztosítanak. Van még hitoktatás, tanulószoba, fejlesztő és logopédiai foglalkozás is.


„Emlékkönyvbe…”


Egykori tanítványaink írták


„Itt a suliban kezdtem el sportolni és táncolni.
Emlékeimben örökre megőrzöm a szép éveket.”

Zsámboki Marcell
Táncművészeti Főiskola, igazgató

 

„A Kismenedzser szakkör olyan pluszt adott az életemnek, ami mind a mai napig biztos talajt jelent számomra…”

Puskás Norbert
Közgazdász „Az Év Kismenedzsere”

 

„Könnycseppek és mosoly…nagyon szép a kiállítás! Itt tanultam meg mindent!!!
Köszönöm Derkó, a tanáraimat!...”

H. Pezenhófer Brigitta
műsorvezető

Április 2018
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Május 2018
H K Sze Cs P Szo V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Ma 2018. április 24., kedd, György napja van. Holnap Márk napja lesz.